Indsamling i kirken

Indsamling til indisk børnehjem

Fra april til og med juli 2017 samler Raklev Kirke penge ind til et indisk børnehjem. Pengene, vi samler ind, overrækker vi til nogle elever fra Kalundborg STU- International, som vil overbringe pengene til børnehjemmet senere på året, når de skal en tur til Indien.

De danske elever går på den linje, der hedder STU- International. Det er en erhvervslinje for unge mennesker, som har befundet sig eller befinder sig i belastede livssituationer. Gennem det at følge et udviklingsprojekt i den tredje verden lærer de danske elever om verden, samfundet og om demokrati, samtidig med at det styrker deres selvværd at gøre noget for mennesker, der har det sværere end dem selv. STU-International har fokus på skolegang, uddannelse og bæredygtighed.

En gang om året rejser de danske elever til Sydindien på en dannelses- og udviklingsrejse for at besøge det børnehjem, de samler penge ind til, og for at se, hvad deres indsamlede/tjente penge går til.

Børnehjemmet ligger tæt ved byen Chennai og drives af en fond, som hedder ”My Name is Kumar”. På børnehjemmet bor 87 tidligere gadebørn.

De danske elever får varer med hjem derfra. Varerne sælges i Danmark, og overskuddet går til ”My name is Kumar” -fonden. Se mere på  http://www.mynameiskumar.org  samt care foundation.

Elever fra STU-International arbejder for at samle penge ind, bl.a. ved at vaske biler og sælge varer fra Indien. Raklev Kirke vil støtte projektet de næste fire måneder som en anerkendelse af disse danske unge elevers indsats for at hjælpe andre og som et skulderklap til dem: Det er godt at kunne gøre en forskel for andre, også selv om man ikke selv har det nemt.

Elever fra STU-International vil komme til Raklev Kirke den 9. april og efter gudstjenesten fortælle os mere om indsamlingsprojektet i Indien.