Koncerter

Festgudstjeneste og kantate

Reformationsfejring for Kalundborg Provsti søndag den 26. november 2017

Kirkerne i Kalundborg Provsti indbyder til en festdag i anledning af 500-året for reformationen.

Programmet lægger op til en dag, der både er højtidelig og folkelig. Mange gode talenter i provstiet står samlet om en festgudstjeneste og en koncert, som bygger på samarbejde mellem frivillige og ansatte ved kirkerne.

Program:
Kl. 10.00– 11.30: Festgudstjeneste i Vor Frue Kirke.
Gudstjenesten bliver tilrettelagt i et samarbejde mellem præster og andre fra menigheden med tema om reformationens betydning i dag.  Voksen- og ungdomskor fra Raklev, Nyvang og Vor Frue kirker medvirker i gudstjenesten. Vor Frue Kirkes koncertklokkespil vil spille for deltagerne efter gudstjenestens afslutning.

Kl. 11.30 – 12.30: Vandring/ kørsel til Nyvangskirken.
Resten af dagen foregår her.

Kl. 12.30 – 13.30: I Nyvangskirkens lokaler serveres en let frokostanretning.
Tilmelding til frokosten er nødvendig og sker til kalundborg.provsti@km.dk senest den 17. november.

Kl. 14.00 – 15.15: Koncert - Weyses Reformationskantate for kor og solister, skrevet til reformationsjubilæet i 1817.
Organisterne fra Nyvang, Vor Frue og Raklev kirker står for koncerten, som gennemføres med kor og sangere fra hele provstiet, samt organist Henrik Kristensen, trompetist Kristian Noe, oboist Freja Katrine Arendt, sopran Louise Wakabayashi, sopran Alaia Højrup Hansen og tenor Andreas Bigom.

Kl. 15.15 – 15.30: Afsluttende andagt ved kirkens præst.

Det er gratis at deltage i alle dagens programpunkter.