Seniordans i sognehuset

Vi danser til iørefaldende melodier i forskellig hastighed. Trinnene er modificeret, så de passer til alderen!! Vi danser med rødt eller blåt bånd på, så man behøver ikke have en fast partner med. Vi skifter også partner hele tiden.

Når man danser, får man pulsen i vejret, man får grinet sammen, og man får brugt hjernen.

Alle dage er det kl. 14.30 – 15.30 og efterfølgende hygges der med medbragt kaffe og kage:

Mandag d. 10. september

Mandag d. 24. september

Mandag d. 8. oktober

Mandag d. 22. oktober

Mandag d. 12. november

Mandag d. 26. november

Mandag d. 10. december

Mandag d. 17. december – juleafslutning

Helle Nielsen/Conny Frederiksen

Seniorkirke

Hver måned har vi et formiddagsmøde for pensionister. Andre, der har tid og lyst til at deltage i arrangementerne, er naturligvis også velkomne.

Formiddagsmødet begynder med morgensang kl. 10.00 i kirken, og derefter er der kaffe og brød i sognehuset. Hvert møde vil desuden have et emne, hvor vi synger og hører nogen fortælle. Men der vil også være tid til hygge og snak.

Pris for deltagelse: Det er gratis at deltage, men hvis man alligevel ønsker at give et bidrag, kan dette ske både til kirkens aktuelle indsamling og til indsamlingen til nye messehageler.

Fredag den 20. april kl. 10-12: Tanzania

Margit og Henrik Nielsen, som har boet og arbejdet i Tanzania, kommer og fortæller om deres oplevelser og rejser, om kulturforskelle og møder med mennesker.

Tirsdag den 5. juni kl. 10.00-18.00:

Sogneudflugt til Tadre Mølle samt Selsø Kirke og Selsø Slot. Læs mere under fanen udflugter

Fredag den 22. juni kl. 10-12: Sommermøde

Vi synger sommersange fra Højskolesangbogen og spiser stegte pølser fra grillen.

Fredag den 31. august kl. 10-13: Lillys danmarkshistorie

Alle er velkomne, og kirkebilen kan benyttes. Ring til kirkens kontor senest kl. 12 dagen før mødet på tlf. 5956 2519.