Seniordans i sognehuset

Alle dage kl. 14.30 – ca. 15.30. Derefter hygges med medbragt kaffe.

mandag den 14. januar
mandag den 28. januar
mandag den 11. februar
mandag den 25. februar
mandag den 11. marts
mandag den 25. marts
mandag den 8. april
mandag den 15. april
mandag den 13. maj
mandag den 27. maj - afslutning

Kontaktperson: Helle Nielsen, tlf. 2493 0022

Vi har nu danset siden september 2017. Vi er en flok på ca. 20, der mødes hver anden mandag og danser. Vi har det sjovt og griner, når det lykkes, og vi griner også, når det ikke lykkes. Efter dansen sidder vi en halv times tid og snakker over en kop kaffe.

Vi har plads til flere dansere. Det er overhovedet ikke for sent at starte. Vi har alle brug for repetition af danse og trin. Så kom bare og prøv. Du vil blive godt modtaget af os alle.

Seniorkirke

Hver måned har vi et formiddagsmøde for pensionister. Andre, der har tid og lyst til at deltage i arrangementerne, er naturligvis også velkomne.

Formiddagsmødet begynder med morgensang kl. 10.00 i kirken, og derefter er der kaffe og brød i sognehuset. Hvert møde vil desuden have et emne, hvor vi synger og hører nogen fortælle. Men der vil også være tid til hygge og snak.

Pris for deltagelse: Det er gratis at deltage, men hvis man alligevel ønsker at give et bidrag, kan dette ske både til kirkens aktuelle indsamling og til indsamlingen til nye messehageler.

Fredag den 25. januar kl. 10-12: En families oplevelser i Mozambique

Karen Elise og Claus Lewinsky fortæller: Vi var en lille familie med mor, far og en datter på 12, som drog til Mozambiques hovedstad Maputo. Efter flere år med internationalt samarbejde og bonede gulve var det tid at prøve det virkelige liv som DANIDA-udsendt energirådgiver i det mozambiquiske energiministerium. Samtidig var det et møde med en helt fremmed kultur, en ny skole, hvor undervisningen foregik på engelsk, og sproget i øvrigt er portugisisk. Den 2-årige kontrakt endte med 4 ½ år og et eventyr, der var så meget anderledes og mere givende, end vi havde kunnet forestille os før afrejsen.

Vi vil vise jer nogle billeder fra Afrika og fortælle om både arbejdet, skolen, det hjemlige med tjenestefolk, venner og en masse oplevelser fra et kontrastfyldt og meget anderledes sted end Danmark.

Fredag den 22. februar kl. 10-12: Sangdag med Højskolesangbogen

Vi synger vores dejlige vintersange og kigger også hen mod forårstegn. Det vil være muligt at foreslå sange, som man ønsker, vi kan synge sammen.

Alle er velkomne, og kirkebilen kan benyttes. Ring til kirkens kontor senest kl. 12 dagen før mødet på tlf. 5956 2519.