Nørkleklub i sognehuset

Vi holder nørkleklub i sognehuset som udgangspunkt den første mandag i hver måned.

Kom og vær med. Medbring dit nørkleri og dit gode humør. Vi serverer kaffe.

De kommende nørklearrangementer er:

Mandag d. 6. august

Mandag d. 3. september

Mandag d. 1. oktober

Mandag d. 5. november

Mandag d. 3. december. Julehygge?

Studiekredse

En aften med højskolesangbogen

Torsdag d. 29. november kl. 19.00

Stafetten blev overtaget af Bodil Therkelsen, da vi sidst holdt sangaften den første dag i marts. Det er glædeligt, at der bliver ved at være nogen, der har lyst til at præsentere det, de hver især synes er de bedste sange i Højskolesangbogen.

Temaet er ”årstidernes gang- menneskelivets gang”, og hvad det indebærer, vil vi holde hemmeligt frem til den 29. november kl. 19.00.

Stafetten fortsætter med en aften hvert halve år, så længe der er tilslutning til arrangementet. Alle sangaftenerne foregår i Raklev Sognehus. Således melder man sig kun til at stå for programmet, og ikke til alt det praktiske. Vi vil opfordre alle, som kunne have lyst til og interesse i at arrangere en sådan aften, til at tilmelde sig stafetten. Vi formidler gerne kontakt mellem arrangører, hvis der er nogen, der er interesserede, men som ikke ønsker at stå alene med opgaven.

Alle I andre musik- og sangglade folk fra nær og fjern, som blot ønsker at komme og synge med, opfordres til at bakke op om projektet, så vi kan fylde Raklev Sognehus med sang og god stemning.

Har du spørgsmål eller ønske om at tilmelde dig stafetten, så kontakt mig på nkw@mail.dk eller på tlf.: 6064 4334.

Alle er velkomne.

Niels Wakabayashi