Udstilling i sognehuset

Harmoni og glæde

Mit navn er Ann-Lis Kelleklinte, og jeg er en ganske almindelig pige, som i 2013 startede pensionisttilværelsen. Jeg bor i landsbyen Kelleklinte tæt på Jerslev. Jeg startede med at male i 2004 efter nogle svære år i mit liv og efter diverse højskoleophold. Jeg har siden deltaget i forskellige malergrupper og været på kursus flere gange. Jeg har ingen fast stil, men maler ud fra, hvad der måtte komme frem, når maling og collage af forskellige papirarter lægges på lærredet. Jeg leger med farverne, og via dem skaber jeg et motiv, en historie, et landskab eller andet, som sætter ens egen fantasi i gang. Jeg bruger desuden mange lag maling, hvilket giver en dybde i billederne. Jeg forsøger at skabe glæde både for mig selv og for mine omgivelser.

Min hjemmeside er: www.harmoniogglaede.dk

Udstillingen er åben i kirkekontorets åbningstid samt ved arrangementer i sognehuset.

Har du lyst til at udstille dine egne værker (malerier, fotos, keramik m.m.), eller kender du én, der kunne tænke sig det?

Så henvend dig til kirkekontoret. Vores kunstudvalg vil så kontakte dig.