Udstilling i sognehuset

Akvareller af Maria Duedal Nielsen

Første udstilling i 2019 giver mulighed for igen at se akvareller af Maria Duedal Nielsen, som tidligere har udstillet i sognehuset.

Kunstneren fortæller:
Jeg er uddannet billedkunstlærer. Har efterfølgende fulgt kurser med anerkendte akvarelmalere på blandt andet Ærø Kunstskole, Tuskær Kunst- og Kulturcenter, Sønderborg Kunstskole og fremfor alt en hel del malekurser på Færøerne.

Nordens kølige, klare luft og lys tiltrækker mig. For mig er akvarellen øjeblikkets kunst, at fange stemningen og lyset i nuet er min intention.

Jeg har mit eget galleri på adressen Eskebjergvej 136, 4400 Kalundborg. Galleriet er åbent fra maj til september samt altid efter aftale. Derudover udstiller jeg i gallerier, kunstforeninger og lignende. Er medlem af Nordisk Akvarelselskab samt akvarelgruppen Højvande.

Der er fernisering på udstillingen søndag den 6. januar efter gudstjenesten.

Væveudstilling

I påskedagene vil sognehuset byde på udstilling af vævearbejder fra Karen Andersens fire vævehold.

På udstillingen vises babytæpper og ponchoer til børn. Der er arbejder vævet i spændende garner, f.eks. tørklæder vævet af crepeuld. Der vil også være brugsting til bordet og køkkenet.

Væveudstillingen vil være åben fra tirsdag den 16. april til søndag den 21. april, alle dage kl. 11.00 – 13.00.

Fotoudstilling fra lokalområdet

Efter påske og frem til sommerferien vil der være fotoudstilling i sognehuset. Fotografen er Lars Lundgaard. Han er opvokset i Tømmerup, men har altid været draget af naturen på Røsnæs og Asnæs, så det er hovedsageligt herfra, der vil blive vist billeder. Fritidsinteressen med kameraet favner bredt - fra astronomisk til de mindste detaljer, fra havblik til tornadoer, sportsbegivenheder, koncerter og meget, meget mere. Udstillingen er åben i kirkekontorets åbningstid samt ved alle arrangementer i sognehuset, og der er gratis adgang.