Indsamling i kirken

Indsamling til Julemærkefonden

Fra første søndag i advent og frem til påske samler Raklev Kirke ind til Julemærkefonden. Julemærkefonden driver fem julemærkehjem, som i over 100 år har hjulpet udsatte børn. I begyndelsen var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt.

De fem julemærkehjem hjælper hvert år omkring 1000 børn i alderen 7-14 år videre i livet ved at give børnene redskaber til at komme ud af mobning og isolation. Samtidig lærer de om sund kost og motion, så de taber sig. De får selvtillid, så de igen kan smile til livet.

Julemærkefonden har siden 1904 hvert år udsendt et ark med julemærker som støtte til julemærkehjemmene.

I anledning af denne indsamling vil Helle Brink udstille sine julemærker, som hun har samlet på, siden hun var barn.

Julemærkerne kan ses hele december måned i Raklev Sognehus.