Indsamling i kirken

ÅBNE DØRE

Fra påske og hen over sommeren samles der ind til ÅBNE DØRE i kirkens indsamlingsbøsser.

Åbne Døre er en upolitisk, international missionsorganisation, som arbejder på tværs af kirker og foreninger med en omfattende tjeneste verden over.

Åbne Døre fortæller om sig selv: Vi støtter forfulgte kristne med bibler, kristne materialer, træning og undervisning, erhvervstræning og praktiske håndværk, gennem fortalervirksomhed og på mange andre måder, så de ved, at de ikke er glemt, kan holde fast ved troen og tjene deres lokalsamfund.

Vi forsøger også at mobilisere kirken i Danmark til at støtte og tjene kristne, der forfølges for deres tro, men også at lære fra de forfulgtes historier, hvad det vil sige at være en efterfølger af Jesus Kristus.

Åbne Døre er grundlagt af hollænderen Broder Andreas, der i 1955 smuglede de første bibler ind bag jerntæppet, ind i det lukkede, kommunistiske Østeuropa. I dag har Åbne Døre kontorer i 24 lande og projekter i mere end 50 lande. Arbejdet finansieres udelukkende ved frivillige gaver fra kirker, foreninger og enkeltpersoner.