Arnth takker af

Vores sognemedhjælper gennem fem et halvt år, Arnth Ravn, stopper, da han er blevet ansat i en større stilling som organist og kantor i det midtsjællandske fra den 1. december 2017.

Arnth siger:"Det største for mig har været at følge en masse dejlige unger ved babysalmesang og senere ved spaghettigudstjeneste. Det har simpelthen været så berigende.
Det er kirkens vigtigste opgave at være synlig helt fra start af, samtidig med at de unge familier ved, at kirken altid er der med en masse gode tilbud, bl.a. minikonfirmand, hvor dejlige børn har fyldt kirken med sang og leg.
Det har også været sjovt at lave SOMMERKIRKE, - tak til alle de frivillige.
Tak til søde kolleger for godt samarbejde.”

Menighedsrådet vil gerne takke Arnth for hans væremåde sammen med børn i alle aldre. Babyer, minikonfirmander og store konfirmander har haft rigtig gode oplevelser med fortælling, musik og sang i kirken og med leg og læring om kristendom.

Vi ønsker Arnth et godt virke fremover.

BegivenhedDato

Lysgudstjeneste med konfirmanderne v. HB

GÅ I MØRKET MED LYSET Lysgudstjeneste tirsdag den 23. januar kl. 19.00 Årets …

23. jan 19:00