Babysalmesang efterår 2019 i Vor Frue Kirke

Onsdag den 4. september starter babysalmesang igen i Vor Frue Kirke.

Vi mødes hver onsdag formiddag kl. 9.30 – 10.30. Babysalmesang er et gratis tilbud til forældre/bedsteforældre med babyer i alderen ca. 3 – 12 måneder.

Vi synger og danser, lytter til musik og puster sæbebobler. Vi gynger de små i tæpper og oplever kirkens rum. Babysalmesang er med andre ord både sang og musik, bevægelse og rytmik for baby, med udgangspunkt i salmer. Efter at vi har sunget, er der mulighed for hyggeligt samvær med kaffe/te, saft og frugt.

Musik har en stor betydning for det spæde barn og stimulerer barnets udvikling. Vi synger, danser og vugger musikkens stemning ind hos børnene, så de oplever med alle sanser. Den musik, som barnet hører i de første år, bliver ikke glemt. Det betyder, at de melodier, der så at sige synges ind med modermælken, vil ligge godt gemt i barnets erindring som noget trygt og godt. Det er ikke nødvendigt for at kunne deltage, at man selv er god til at synge. Vi har en hyggelig og uformel stemning, hvor der er plads til alle.

Babysalmesang kræver ikke tilmelding – man kommer bare.

For yderligere info: ring eller skriv til sognemedhjælper Pia Bak, tlf. 5151 3102, e-mail: piabak79@yahoo.com

Se også vores facebookgruppe ”Raklev og Vor Frue Kirke Babysalmesang”.