Kom til babysalmesang i Raklev

Onsdag den 15. januar starter babysalmesang igen i Raklev Kirke.

Babysalmesang er et gratis tilbud til mødre og fædre med babyer i alderen 3–12 måneder.

Vi mødes hver onsdag formiddag kl. 9.30–10.30. Vi synger salmer, børnesange og sjove sanglege - med vægt på sanseopmærksomhed, musikalske stemninger og nærvær i det smukke kirkerum. Børnene bliver vugget i bløde tæpper, mens vi synger, og de lytter til musik, mens der pustes sæbebobler. Vi danser også op og ned ad kirkegulvet. Efter at vi har sunget, er der hyggeligt samvær med kaffe/te, saft og frugt.

Det er ikke nødvendigt for at kunne deltage, at man selv er god til at synge. Vi har en hyggelig og uformel stemning, hvor der er plads til alle.

Der kræves ikke tilmelding – man kommer bare.

For yderligere info kan man ringe eller skrive til sognemedhjælper Pia Bak, tlf. 5151 3102
eller piabak79@yahoo.com