Sommerkirke 2019

”Jesus gik på vandet” - og vi skal lege med det.

Sommerkirken bliver afholdt tirsdag den 6. til torsdag den 8. august 2019 i Raklev Sognehus for kommende 3.-, 4.- 5.- og 6.-klasser.

Tirsdag og onsdag kl. 8-15, torsdag kl. 8-20.

Sommerkirken har i år temaet: ”Jesus gik på vandet” - og vi skal lege med det. Mange af aktiviteterne i sommerkirken kommer derfor til at handle om vand, vand i alle afskygninger.

Sommerkirken begynder tirsdag morgen, hvor sommerkirkens børn får morgenmad, så hejser vi flaget og synger morgensang i kirken. Dernæst er der mulighed for at vælge forskellige værksteder og vandlege, som frivillige unge og voksne står for.

Om eftermiddagen slutter sommerkirken med frugt og fortællinger. Børnene kan tirsdag og onsdag hentes kl. 15-16.

Tilmelding skal ske til sognemedhjælper Pia Bak: piabak79@yahoo.comtlf. 51 51 31 02

Ingen planlagt i øjeblikket