Sommerkirke 2020

Efter sidste års succes afholder vi igen i år sommerkirke i Raklev i uge 32, 4.-6. august.

Sommerkirken er for børn i kommende 3.–6. klasse, og børn fra alle kommunens skoler er inviteret til at være med. Sommerkirken løber over tre dage fra tirsdag til torsdag med start klokken 8 og et spækket program.

Hver morgen indledes med morgenmad med bl.a. hjemmebagte boller. Herefter er der morgensang, mens flaget hejses. Efter en morgenandagt i kirken fordeles børnene på en række forskellige værksteder. Efter frokost er der om eftermiddagen teater og sang. Hver dag afsluttes med frugt, kiks og en gå-hjem-fortælling.
Tirsdag og onsdag løber programmet kl. 8-15, mens torsdagen er lidt speciel, fordi børnene er der hele dagen, det vil sige kl. 8-19.30. Her tager sommerkirken på tur ud af huset. Om aftenen afsluttes det hele med gudstjeneste og stort kagebord for børn, forældre, bedsteforældre og søskende, og børnene vil opføre en lille musical i kirken.

I slutningen af maj modtager de relevante børn brochurer med info via skolerne. Hvis man går på en privatskole eller af anden årsag ikke modtager en brochure, kan man henvende sig til sognemedhjælper Pia Bak på piabak79@yahoo.com

Tilmeldingsfristen er 26. juni. Der er begrænset antal pladser, så det er "først til mølle".

Ingen planlagt i øjeblikket