Konfirmand

Konfirmandkalender efterår 2018

Skolen på Herredsåsen undervisning tirsdage kl. 8.00-9.30.
Konfirmation lørdag d. 18. maj kl. 10.00 for 7.a og 7.c (HB) og kl. 12.30 for 7.b og 7.d (LD).

Nyrupskolen undervisning tirsdage kl. 13.30–15.00.
Konfirmation St. Bededag fredag d. 17. maj kl. 10.00 for 7. a (HB) og kl. 12.30 for 7. b (LD).

Arrangementer og gudstjenester, som konfirmanderne opfordres til at deltage i:

Høstgudstjeneste:  Søndag d. 23. september kl. 10.00. Bagefter er der høstfrokost, som begynder med at Lisbeth Dyxenburg viser billeder og fortæller om sin rejse til USA. Konfirmanderne spiser gratis - tilmelding til præsterne.

Konfirmandaften: Tirsdag d. 2. oktober kl. 17.30 – 20.30. Vi begynder med en oplevelsesgudstjeneste i kirken. Bagefter spiser vi sammen og har forskellige aktiviteter og hygge. Gudstjenesten giver et kryds.

1. søndag i advent:  Søndag d. 2. december kl. 10. Vi indleder adventstiden med en højtidelig gudstjeneste.

Familiegudstjeneste:  Søndag d. 9. december kl. 10. Kirkens mini-konfirmander har afslutning med en familievenlig gudstjeneste.

Læs om alle julens gudstjenester i det nye sogneblad, som udkommer d. 1. december.

Efterårsferie: alle holder fri i uge 42.
Juleferie: Sidste time før jul er d. 11. december. Timerne begynder igen d. 8. januar for Lisbeths hold og d. 15. januar for Helles hold. NB! Alle konfirmander skal gå i kirke mindst 8 gange inden konfirmationen.

Forældremøde: Torsdag d. 24. januar: Alle forældre inviteres til et informationsmøde, hvor vi bl.a. fortæller om konfirmationen. Vi begynder i kirken.

Hold jer løbende orienteret her på hjemmesiden. Vi er også på Facebook.

Det er altid muligt at få en snak med præsterne; send en mail eller ring til os.

Vi vil gerne have besked, hvis de unge ikke møder til timerne. Send sms eller mail til os.
Lisbeth Dyxenburg, mobil 2322 0990, mail lidyx@km.dk
Helle Brink, mobil 2143 2263, mail hebr@km.dk