Konfirmand

Velkommen til konfirmationsforberedelse i Raklev Kirke

Der bliver 2 hold fra Skolen på Herredsåsen: Tirsdag kl. 8.00 - 9.30.

Der bliver 2 hold fra Nyrupskolen: Tirsdag kl. 14.30 – 16.00.

Vi mødes første gang tirsdag d. 3. september.

Forberedelsen vil finde sted i Raklev Sognehus, Raklev Skillevej 1.

Desuden vil vi gerne invitere til: Velkomst og gudstjeneste for både konfirmander og familier søndag d. 8. september. Vi begynder i Sognehuset kl. 10.00 med rundstykker og orientering om konfirmandforløbet. Kl. 11.00 går vi i kirken til gudstjeneste, som denne søndag er en gospelgudstjeneste.

Konfirmationen er fastlagt til:

Nyrupskolen: St. Bededag fredag d. 8. maj 2020 kl. 10.00 for a-klassen og kl. 12.30 for b-klassen.

Herredsåsen: Lørdag efter St. Bededag d. 9. maj 2018 kl. 10.00 og 12.30.

Tilmelding til konfirmationsforberedelsen

Frist for tilmelding er senest d. 15. august. Tilmeldingen foregår som noget nyt digitalt med NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Tilmeldingen begyndes ved tast på nedenstående link. Når den ene forælder har tastet oplysninger og signeret tilmeldingen med NemID, modtager den anden forælder en mail med et link, så vedkommende også kan signere med sit NemID.
Ved indtastning af oplysninger beder vi jer skrive i rubrikken ’Yderligere kommentarer’:

1. Konfirmandens skole og klasse efter sommerferien.

2. Kontaktmulighed til forældre: telefonnummer og mailadresse, så præsterne kan kommunikere med hjemmet.

Vigtigt: konfirmanden er først tilmeldt når begge forældre har signeret og I har modtaget en bekræftelse fra kirken.

Link til tilmelding https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

Hvis nogen har behov for hjælp til denne nye tilmelding, er I velkomne til at kontakte kirkens kontor, Hanne Busch tlf. 5956 2519, eller en af præsterne.

Sognepræster:
Lisbeth Dyxenburg, tlf. 2322 0990, mail lidyx@km.dk
Helle Brink, tlf. 2143 2263, mail hebr@km.dk
Palle Kongsgaard (vikar for Helle Brink 1/9 – 30/11)