Konfirmand

Konfirmandkalender forår 2018

Her er en oversigt over aktiviteter og særlige gudstjenester for konfirmander. Husk at alle konfirmander skal komme i kirke mindst 8 gange inden konfirmationen.

JANUAR
Tirsdag d. 16: Undervisning begynder igen efter jul.
Tirsdag d. 23. kl. 19.00: Lysgudstjeneste, hvor Helles hold medvirker. Alle er velkomne til at deltage i gudstjenesten. Derefter er der forældremøde om konfirmationen for Helles hold: Herredsåsen 7.b, c og d, samt Nyrup 7.b. Gudstjenesten giver et kryds.
Søndag d 28. kl. 10-12: Lisbeths konfirmanders forældre inviteres til et informationsmøde, hvor vi bl.a. fortæller om konfirmationen. Vi begynder i kirken.

FEBRUAR
Tirsdag d. 6. kl. kl. 14.15 – ca. 21: Konfirmandtræf i Roskilde Domkirke: med rollespil og gudstjeneste. Se mere nedenfor. NB: Morgentimerne med Herredsåsen er aflyst, og Nyrup skal først møde til udflugten.
Uge 7: vinterferie

MARTS
Søndag d. 11. kl. 9: Gudstjeneste og kl. 10: Sogneindsamling - ’Del med verdens fattigste’. Vi samler ind for Folkekirkens Nødhjælp til kampen mod fattigdom og sult. Konfirmander og forældre kan også være indsamlere. Dagen slutter med varm suppe og slikposer. Konfirmanderne får et kryds for deltagelse i indsamlingen.
Tirsdag d. 20. kl. 17-21: Konfirmandhygge med pizza og quiz, for alle konfirmander.- timerne morgen og eftermiddag er aflyst.

APRIL
Uge 13: påskeferie

Konfirmationer:
Fredag d. 27. kl. 10.00: Nyrupskolen 7.a (LL)
Fredag d. 27. kl. 12.30: Nyrupskolen 7.b (HB)
Lørdag d. 28. kl. 10.00: Herredsåsen 7. a og e (LL)
Lørdag d. 28. kl. 12.30: Herredsåsen 7. b, c og d (HB)

Se alle kirkens aktiviteter i Sognebladet eller her på kirkens hjemmeside.

Download konfirmandkalenderen som pdf