Musikgudstjenester

Gospelgudstjeneste

Søndag den 8. september kl. 11.00.

Raklev Kirke får besøg af gospelkoret KEFAS, som er et af de ældste gospelkor i Danmark. Koret ledes i dag af dirigent, komponist og sanger Jacob Asmussen, som har været korets dirigent siden 2008. I maj 2016 var KEFAS i USA for fjerde gang for at besøge venner og kirker i Washington DC og Portland, Oregon. Koret har også gennem årene været på koncertture til England, Polen, Tyskland, Norge og Sverige.

Gospel er ikke blot en medrivende og intens musikstil men også musik med et budskab, der handler om tro, håb, kærlighed og glæde!

Gospelkoret kan opleves ved velkomstgudstjenesten for vores konfirmander, og alle er velkomne i kirken kl. 11.

Allehelgens gudstjeneste

Trine Opsahl medvirker på keltisk harpe

Søndag d. 3. november kl. 16.00

Allehelgen er en kristen højtid, som giver rum til minder og trøst i sorgen over dem, som ikke er iblandt os længere.

Salmerne og Bibelens ord giver os håb om, at Gud favner os alle, - både os som sørger, og dem vi har sagt farvel til.

Ved gudstjenesten skal vi lytte til Trine Opsahl, som spiller på keltisk harpe.

Der bliver også mulighed for at tænde lys til bøn for de døde.