Musikgudstjenester

Gør døren høj

Musikgudstjeneste palmesøndag den 5. april kl. 10.00

Vi indleder påskens dramatiske uge med festlig og stor musik af bl.a. Weyse og Händel. Musikken opføres af Raklev Sognekor.

Palmesøndag byder på nogle af kirkeårets mest pompøse tekster, som står i skarp kontrast til de efterfølgende begivenheder. Her råbes af fryd for Herren, her ofres den kostbare nardusolie, og folkeskaren møder Jesus med palmegrene og lovprisninger. 

Denne gudstjeneste vil være optakt til påskedagene i ord og billeder.

 

 

Musikgudstjeneste med Raklev Sognekor

Søndag d. 3. maj kl. 10.00

I påsketiden udfoldes betydningen af opstandelsen; at som Jesus opstod, skal vi også opstå til evigt liv. Indholdet af det budskab kan bedst formidles med billedtale, som vi skal høre denne søndag, hvor Jesus siger: ”I min fars hus er der mange boliger.” Her får vi håbet om, at der er gjort en plads klar til os, og at Jesus venter os. Gudstjenestens tema vil være de billeder, vi har om opstandelsens virkelighed.

Sognekoret medvirker både med musik udvalgt til netop denne dag, men også med forventningsfulde forårstoner.

Musikgudstjeneste og minikoncert med Morten Zeuthen

Musikgudstjeneste og minikoncert søndag den 19. juli kl. 10.00 – 12.00

Der skal være plads til spontanitet i sommeren. Sidst vi havde besøg af Morten Zeuthen, blev Bachs 6. cellosuite tilsidesat til fordel for Bachs Partita 1013, som han på det tidspunkt var dybt grebet af. Derfor tør jeg knap love, at vi får lov at høre den 6. cellosuite i år, men indtil videre er det planen.

Ved gudstjenesten medvirker han i samspil med mig, og til den efterfølgende minikoncert får celloen lov at stå helt alene.

Der er gratis adgang både til gudstjenesten og koncerten.

Niels W