Musikgudstjenester

Nu jubler mit hjerte og kød

Festgudstjeneste pinsedag den 9. juni kl. 10.00

Vi vil fejre, at vi endelig er i mål med kirkens nye messehageler, og vi skal indvie den sidste – den røde.

Projektet blev søsat i umiddelbar forlængelse af restaureringen af Raklev Kirke, som indviedes i påsken 2010. Her sang sognekoret et værk, som er skrevet til kirkens 450-års jubilæum, og hvad ville vel være mere nærliggende, end at sognekoret nu opfører dette værk igen.

Værket er skrevet af Erik Haumann, og teksten er hentet fra salmernes bog, kapitel 84 og 135.

Efter gudstjenesten vil der være reception i sognehuset, og på dagen udgives også et helt nyt hæfte om Raklev Kirke.

Det bliver en stor dag!

Musikgudstjeneste og minikoncert med Morten Zeuthen

Søndag den 28. juli kl. 10.00 – 12.00

Det er med stor glæde jeg kan annoncere, at Morten Zeuthen igen har sagt ja til at være med til musikgudstjeneste og minikoncert i sommerferien.

Ved gudstjenesten medvirker han i samspil med mig, og til den efterfølgende minikoncert får celloen lov at stå helt alene.

I rækken af minikoncerter er vi blevet forkælet med Bachs cellosuiter fra en ende af, og vi er nu nået til den sjette og sidste.

Der er gratis adgang både til gudstjenesten og koncerten.

Niels W